התודעה והדאגה באשר לאיכות מזוננו ולתנאים ההיגייניים שבהם הוא מיוצר הולכות וגוברות - אנו שומעים על אודות הצורך הדחוף במזון בטוח ובריא יותר. מדברים על מזון אורגני, אך האם זהו המזון שבו נשים מבטחנו? את התשובות נמצא בספר המדריך לצרכן האורגני. הספר כולל את תרומותיהם של טובי המומחים בתחום, המציגים את החקלאות והמזונות האורגניים, ומגלה לכם: מהם קני-המידה להגדרת מזון כמזון אורגני. מדוע וכיצד מבטלת החקלאות האורגנית את הזיהום שנוצר על-ידי חומרי ההדברה ומגינה על חיי הבר בטבע. איך ניתן לייצר מזונות אורגניים בכמות מספקת ובמחירים סבירים. סוגי מאכלים אורגניים ייחודיים.המחברים, דיוויד מביי ואלן וג'קי גיר, מספקים לנו מדריך זה, שהוא ספר חובה ל-"כל אדם, המגלה עניין במזונות שאנו אוכלים, ובדרכים ובשיטות שבהן הם מיוצרים".