בשנים האחרונות, אנו עדים להתעניינות הולכת וגוברת מצד הציבור בכל הקשור למזון מלא, ייצור אורגני ומידע תזונתי חדש. ואולם לא פעם עומדים הצרכנים מבולבלים לנוכח שאלות חדשות: מהו מיסו? איך אפשר לבשל דוחן? האם האספרטיים מסוכן? כמה בטאקרוטן דרוש לגוף? ומהי תכולת השומן באבוקדו?הספר הלקסיקון השלם לתזונה טבעית נותן מענה בהיר, מדויק וקל להבנה לכל השאלות האלה ולרבות אחרות. הוא מציין כל מזון שניתן למצוא בשוק - החל מתפוחים, בננות ושאר פֵרות העונה וכלה במוצרים חדשים בשוק כמו קינואה וטמפה. בנוסף, הוא מתאר בקצרה מהו כל מזון, מאין הגיע, כיצד יש לאחסן אותו וכיצד לבשלו.בין שפע הנושאים הכלולים בספר מרתק זה ניתן למצוא:*מידע על חומרים מזינים המסייעים לשמירה על בריאות הגוף.*עצות לקנייה נבונה וחסכונית של מזון.*פרק מיוחד העוסק בדיאטות ובמזונות דלי שומן.*טבלאות מפורטות המציינות את ההרכב התזונתי של כל פריט מזון המוזכר בספר.הספר הלקסיקון השלם לתזונה טבעית הוא לקסיקון מושלם בענייני תזונה ומזון, הראוי לשכון באורח קבע בכל מטבח. ימצאו בו תועלת גם הבשלן החובב וגם הטבח המקצועי וכל מי שמתעניין בתזונה נכונה ובריאותו חשובה לו.אוולין רוהל הנה יועצת צרכנות ומומחית לחינוך, החוקרת את נושא המזונות הטבעיים למעלה מעשרים שנה. כמו-כן היא אחת ממייסדיו של מרכז לימודי המזון בסיאטל שבארה"ב, ואף עמדה בראשו בעבר.